Theatertournee Paul & Simone: Zonder Jou van start!

0

Vandaag start de theatertournee van Zonder Jou, het gloednieuwe muzikale programma van Paul de Leeuw en Simone Kleinsma. De voorstelling gaat verder waar musical Hello Dolly! ophoudt.

De coronacrisis gooit menig theaterplan in de war, zo ook dat van Paul de Leeuw en Simone Kleinsma. Beiden zouden eigenlijk schitteren in musical Hello Dolly!, maar met de virusuitbraak viel het doek voor de voorstelling.

Stilzitten was voor De Leeuw en Kleinsma geen optie, dus besloten de twee om een gloednieuwe theatershow te bouwen op de ‘ruïnes’ van Hello Dolly!. In Zonder Jou nemen ze je mee op een muzikale reis door verleden, heden en toekomst. Niets is zeker, maar alles is mogelijk!

Première

Paul & Simone: Zonder Jou gaat vanavond in première in DeLaMar Theater in Amsterdam. Vervolgens trekken de twee tot het einde van dit jaar langs de Nederlandse theaters. Wil jij de muzikale voorstelling graag bijwonen? Bekijk dan de speellijst van Zonder Jou in onze theateragenda.

Foto: © Merlijn Doomernik

Share.