Nieuwe podcast met Peter Heerschop en Paul de Munnik

0

Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen zijn samen te horen in een nieuwe podcastserie De Kleine Remedie. De podcast is een samenwerking van Het Parool en De Kleine Komedie. In de serie bellen ze met artiesten en stellen ze de vraag: wat nu?

Door de coronamaatregelen blijven de theaters dicht. Veel artiesten zitten thuis zonder werk en in de theaters blijft het angstvallig stil. Maar in De Kleine Komedie in Amsterdam klinken sinds kort weer stemmen. Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen nemen vanuit de lege theaterzaal de nieuwe podcastserie op.

De kleine Remedie

De serie bestaat uit vijf afleveringen die tussen 12 en 16 mei elke dag zullen verschijnen op Spotify en YouTube. Elke aflevering is er muziek en vanaf het balkon in het theater zal een bekende Paroolcolumnist een column voordragen. Onder meer Stef Bos, Soundos el Ahmadi, Diggy Dex en Tim Fransen zullen te gast zijn in de komende afleveringen.

De eerste aflevering verscheen maandag 12 mei. De presentatoren bellen met Peter Pannekoek, Kiki Schippers, Roel van Velzen en Guus Meeuwis. Roos Schlikker verzorgt een column en Paul de Munnik zingt een lied van Van Dik Hout.

Share.